Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

 Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνω ότι το σχολείο θα παραμείνει κλειστό για τους μαθητές έως και τις 30/11/20, λόγω επιδείνωσης των υγειονομικών συνθηκών. Σας παρακαλώ να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του σχολείου μέσω της ιστοσελίδας του, καθώς και τις κυψέλες της e-me, όπου, σύντομα θα αναρτηθεί το πρόγραμμα της σύγχρονης ΕΞ.Α.Ε. το οποίο είναι πλέον υποχρεωτικό για το Υπουργείο.

Αντιλαμβανόμαστε τις σοβαρές πρακτικές δυσκολίες του εγχειρήματος, καθώς υπάρχει σοβαρή έλλειψη τόσο σε ψηφιακούς πόρους των συστημάτων μας, όσο και σε συσκευές σύνδεσης στο διαδίκτυο στους μαθητές αλλά και στους εκπαιδευτικούς ακόμα. 

Θα δείξουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία στο να προσαρμόσουμε το ψηφιακό μάθημα, σύγχρονο ή ασύγχρονο, στις συνθήκες του σχολείου μας.

Το πρόγραμμα της κάθε τάξης θα αναρτηθεί από το δάσκαλο της στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-me, στις κυψέλες που ήδη υπάρχουν. Σας παρακαλώ να τις παρακολουθείτε επισταμένα για όλη την περίοδο που τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

Το σχολείο ως υπηρεσία θα είναι ανοικτό. Αύριο Τρίτη 9:00-12:00 και θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για τις ώρες που είναι ανοικτό από την Τετάρτη και για όσο καιρό παραμένει κλειστό.

Όσοι μαθητές επιθυμούν να πάρουν βιβλία τους, μπορούν να περάσουν αύριο από το σχολείο, τις παραπάνω ώρες.

Παρά τις όποιες δυσκολίες θα ανταπεξέλθουμε. Καλή δύναμη σ' όλους.

Κατάκης Βαγγέλης