Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Μήνυμα χωρίς χρέωση Δασκαλικής Προστασίας!!!



Αγαπημένα μου παιδιά


Εύχομαι να είστε όλοι καλά στη υγεία σας,τόσο εσείς όσο και οι κοντινοί σας άνθρωποι.Οφείλουμε όλοι μας τις παράξενες και επικίνδυνες τούτες μέρες να μεριμνούμε για την προσωπική μας υγεία ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών.Οπότε,προσοχή,καρτερικότητα,υπομονή και όχι κινήσεις και πράξεις αστόχαστες και βεβιασμένες.


Πάμε τώρα στα δικά μας!

Έχοντας πάνω από δύο βδομάδες  να σας δω, να τονίσω πόσο μου λείπετε και ότι ανυπομονώ να ανταμώσουμε ξανά από κοντά.Στεναχωριέμαι που δεν προλάβαμε να αποχαιρετιστούμε.Προβληματίζομαι για το λιγοστό(;) ακόμη χρονικό διάστημα που θα έχω τη χαρά να το μοιραστώ μαζί σας και να σας αποκαλώ μαθητές μου. 
Τέλος, επειδή κατανοώ πως κάποιοι ίσως ανησυχούν για τα χαμένα μαθήματα και κατά πόσο θα καλυφθεί η διδακτική ύλη:

Κάντε επανάληψη όπου θεωρείτε  ότι χρειάζεται( τα τετράδια μας, τα βιβλία μας και οι φωτοτυπίες που ήδη έχετε αποτελούν ένα ασφαλές καταφύγιο). .Προτροπή δική μου ξέρετε ποια  είναι: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ(εκεί που σε ταξιδεύει ένα βιβλίο δε σε φτάνει ούτε το κύμα,ούτε τα άστρα)
 Mέσα από εδώ σε αρχική φάση θα σας στέλνω κάποιες δραστηριότητες που θα κρύβουν μέσα τους πολύ έντεχνα και μικροεπαναλήψεις!!! Θα περιμένω με λαχτάρα τις απαντήσεις σας!
Ελπίζω κάθε μέρα να είναι και μια μερα πιο κοντά στο να ξανασυναντηθούμε,όλοι,υγιείς,χαρούμενοι και ορεξάτοι ...για μάθηση αλλά και για πλάκες...
Σας αναρτώ  ένα μικρό βιβλιαράκι για αυτόν τον καινούργιο τύπο που μπήκε και άλλαξε τη ζωή μας σε μια μέρα ...γι αυτόν που μας έκλεισε μέσα με φόβο αλλά ταυτόχρονα μας κάνει να εκτιμούμε όλα αυτά που είχαμε πριν...φαντάζομαι ότι ακόμη και τα τεστάκια θα σας έχουν λείψει(λέμε τωρα!)...
αφού το διαβάσετε θα ήθελα να μεταμορφωθείτε σε μάχιμοι δημοσιογράφοι που υπηρετούν το καλό και όχι συμφέροντα και να του πάρετε συνέντευξη. Ρωτήστε τον ό,τι σας έρχεται στο μυαλό...στριμώξτε τον να μας τα πει όλα...όλα του τα σχέδια!!!

Μένουμε σπίτι αλλά δεν μένουμε άπραγοι! Θα περάσει και δεν θα του περάσει (του ιού)!!!😃😉