Παρασκευή 3 Απριλίου 2020


Αγαπητοί  γονείς, σας στέλνω εγκάρδιους φιλικούς  χαιρετισμούς, τόσο προσωπικά, όσο κι εκ μέρους των συναδέλφων μου. Εύχομαι σ’ όλους υγεία και δύναμη στις πρωτόγνωρες και δύσκολες περιστάσεις που βιώνουμε. Να είστε βέβαιοι ότι σε λίγο θα περάσει κι αυτό και θα ξανανταμώσουμε πιο δυνατοί.
Σας κάνω γνωστά τα ακόλουθα:
1)   Το σχολείο θα είναι ανοιχτό κάθε εργάσιμη μέρα 8-12 και επομένως το τηλέφωνο του σχολείου διαθέσιμο για πληροφορίες (2821095778).
2)   Σας παρακαλώ να αναζητήσετε την ιστοσελίδα του σχολείου:
( 2dmourniwn.blogspot.com) . Σ΄ αυτήν θα αναρτώνται δραστηριότητες των τάξεων, καθώς και πληροφορίες για τα επόμενα στάδια της τηλεκπαίδευσης.
3)   Κάποιοι εκπαιδευτικοί θα επιλέξουν τα e-mails, ως τρόπο επικοινωνίας και ανάθεσης  δραστηριοτήτων. Παρακαλώ να ελέγχετε τακτικά τα e-mails σας.
4)   Επίσης, σας παρακαλώ να μπείτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-me για γράψετε τα παιδιά σας με τους κωδικούς του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (Π.Σ.Δ.), ώστε να τα εντοπίσουν οι δάσκαλοι τους και να προσκαλέσουν στις κυψέλες τους, όταν ομαλοποιηθεί η λειτουργία της πλατφόρμας, ελπίζουμε από την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι τότε όμως, δουλεύουμε με τα e-mails και το ιστολόγιο του σχολείου.

Ο Δ/ντής
Κατάκης Βαγγέλης