Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

         Χρόνια πολλά, παιδιά! Χριστός ανέστη!!! Ελπίζω να περάσατε καλά την περίοδο του Πάσχα. Εύχομαι να έρθει σύντομα η στιγμή που θα βρεθούμε και πάλι από κοντά για να πούμε τα νέα μας και να συνεχίσουμε φυσιολογικά την καθημερινότητα μας.
     Ως τότε θα τα λέμε διαδικτυακά 1) μέσω της ιστοσελίδας του σχολείου και 2) για τις μεγαλύτερες τάξεις από αυτήν την εβδομάδα και στην πλατφόρμα e-me του σχολικού δικτύου. Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, παιδιά μου:

           

                                      A   class

        Εσείς, λουλουδάκια μου μικρά, θα θυμηθείτε όσα κάναμε στην τάξη με τραγουδάκια που θα βρείτε παρακάτω. Θα διασκεδάσετε και θα τα ακούτε ξανά, όποτε θέλετε.

1) Good Morning Song For Kids Με αυτό το βίντεο θα θυμηθείτε πώς λέμε "καλήμερα" στα Αγγλικά, αλλά και θα κάνετε την πρωινή γυμναστική σας. Κάντε κλικ εδώ :



2) Animals Sounds Songs Κάντε κλικ εδώ :

3) Our favorite Animals Songs For Kids Κάντε κλικ εδώ
Με αυτά τα δύο βίντεο θα θυμηθείτε πώς λέγονται διάφορα ζώα στα Αγγλικά. 

4) Kids vocabulary - Colour-Colour mixing Κάντε κλικ εδώ.

5) I Can Sing a Rainbow- Rainbow Song  Κάντε κλικ εδώ.
Με αυτά τα δύο βίντεο θα θυμηθείτε τα χρώματα. 

   Καλή διασκέδαση!!! 


                                          B  class
  Εσείς, μικρά μου ζουζούνια, μπορείτε να διασκεδάσετε και να θυμηθείτε τι κάναμε την προηγούμενη χρονιά, βλέποντας τα παραπάνω βίντεο. Σας έχω όμως και δύο επιπλέον, που θα σας θυμήσουν τα 26 γράμματα του Αγγλικού αλφάβητου και θα σας μάθουν λέξεις σχετικές με αυτά. 

1) Phonics Song with two words Κάντε κλικ εδώ.
    και
2) New 3D Phonics Song with two words Κάντε κλικ εδώ.

    Καλή διασκέδαση!!! 

( Τα βίντεο είναι από το YouTube, αλλά είναι ασφαλή για παρακολούθηση από παιδιά, επειδή έχουν περάσει από ειδική επεξεργασία.)